About us
Dedication  |  Experience  |  Rock 'n roll
Call us

Duizendpoten sinds 2010

In 2010 richt Roman Reijs het bedrijf Plugg op door een groep backliners met hetzelfde gedachtengoed en passie de branche te verbinden. Plugg is het eerste bedrijf in Nederland waar artiesten, bands en concertorganisatoren freelance backliners kunnen inhuren. Jaya schiet broer Roman al snel te hulp en focust zich op recruitment en het opleiden van nieuw talent. Inmiddels is Plugg in meerdere landen actief en helpt mee aan de vetste live producties in de evenementenindustrie en werken we met wereldberoemde artiesten en bands.

Samen met onze familie van event professionals zorgen we dat niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook al die duizenden concert- en festivalbezoekers kunnen genieten.

Ons verhaal

Crew

Naast het verbinden van backliners bij Plugg bouwde wij als snel door aan een uitgebreid netwerk onder vakgenoten vanuit licht & geluid, AV, stage en site disciplines. Niet alleen onze interesses en doelstellingen liggen naast elkaar, maar vooral uit sociaal en commercieel oogpunt blijven wij event professionals aan onze community binden.

Productions

De evenementen sector is de meest veerkrachtige sector binnen Nederland. Dat merken wij aan de manier waarop festivals, shows, tours en events hoogwaardig worden georganiseerd in korte tijd. Met ons krachtige netwerk aan crew & leveranciers zijn wij daarom in 2015 gestart met productiewerkzaamheden voor ieder formaat live event.

Backline

Sinds het begin van Plugg zijn wij expert op het gebied van backline. Echter zelf een pakhuis vol instrumenten te verzamelen en verhuren is voor ons niet afdoende. Wij geloven meer in een alliantie tussen leveranciers, merken en distributeurs waar wij mee samenwerken, om zo altijd te kunnen leveren waar om gevraagd wordt. Het gaat tenslotte om een blije muzikant die de beste performance kan geven en zo de mensen met een onvergetelijke muziek ervaring naar huis kan laten gaan.

Ons team

Roman Reijs

Chief Of Organized Chaos

Jaya Reijs

Chief Talent Officer

Boukje Meulenberg

Communications

Amber Jansen

Communications

Stefan van Raalte

Market Trader & Productions

Sjon Wevels

Video Designer & Backliner

Jack van der Hout

Backliner

Anibal Lizardo

Backliner

Vera Kraaijkamp

Audio Productions

Floris van Bodegraven

Allround Specialist